Ons Bedrijf

Hier vind u alles over ons

Aannemersbedrijf A.Harteveld en Zonen is met ca. 10 personen werkzaam in alle takken van de grond- weg- en waterbouw.

Het bedrijf is in 1962 opgericht door de Arie Harteveld en op dit moment al meer dan 55 jaar actief in de branche. In die ruim 55 jaar is een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd, aangevuld met de nodige opleidingen, op zowel vakgebied als veiligheid, en de daarbij behorende vakdiploma’s. Bekijk de historische foto’s in het fotoboek

Het bedrijf wordt op dit moment geleid door de drie gebroeders Harteveld (de zonen), Wilbert, Marco en Arthur, welke zelf actief in de uitvoering mee draaien.

Ons bedrijf werkt in opdracht van verschillende opdrachtgevers zoals o.a , bouwbedrijven, tuinbouwkwekerijen, industrie- en transportbedrijven, gemeenten , hoveniers, agrarische bedrijven en particulieren.

Om een goed eindresultaat neer te zetten vinden wij kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk. We proberen dit met adviezen naar de klant toe te verduidelijken, zodat deze bekend is met de verschillende mogelijkheden.

Door de betrokkenheid en korte lijnen met de opdrachtgever kunnen we snel en direct communiceren c.q. uitvoerend handelen. Kortom, al in de ontwerpfase kunnen wij, desgewenst met advies, een kostenraming maken. Als een meer definitief stadium bereikt is kunnen we een gespecificeerde offerte maken waarna bij overeenstemming tot uitvoering kan worden overgegaan.